Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.....


Ναι ήρθε η ώρα....μετά από εμπόδια, δυσκολίες, αναποδιές, κίνδυνο της σωματικής μου ακεραιότητας...έρχομαι.....
Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου η πρεμιέρα, στον αέρα του Ανατολικού 95.8fm, 21:00-23:00 θα έρχομαι και δεν θα επαναλαμβάνομαι!

Συντονιστείτε:

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΕΞΙΜΑΤΟΣ Νο1


Μια Λεκάνα που σέβεται τον εαυτό της και την υπόσταση της, πρέπει να ξέρει να πλέκει. Μη με ρωτήσετε γιατί, έτσι προστάζουν οι άγραφοι κανόνες αυτού του επαγγέλματος.
Το ανέβαλλα συνεχώς, μου είχε δείξει η θεία μου η Βάσω πέρισυ αλλά δεν το συνέχισα, και έτσι περνούσαν οι μέρες, οι μήνες και εγώ συνεχώς το ανέβαλλα.
Είμαι και αναβλητικός τύπος εδώ που τα λέμε διότι είμαι Ζυγός με ωροσκόπο Παρθένο και σελήνη στους Ιχθείς.
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, δεν πήγαινε άλλο, η Σουζάνα μου έδωσε τελεσίγραφο, ή μαθαίνεις να πλέκεις η απολύεσαι. Οπότε τι να κάνω και εγώ η δόλια και δύσμοιρη λεκάνα, το πήρα απόφαση, θα μάθω πλέξιμο.
Τα έβαλα κάτω και προσπαθούσα να σκεφτώ ποιος θα μπορούσε να μου μάθει πλέξιμο. Θα έπρεπε όμως να πληρεί και κάποιες προϋποθέσεις ο εκπαιδευτής μου, να είναι υπομονετικός, γλυκομίλητος, να μην με αποπαίρνει αν κάνω καμιά βλακεία.... και ξαφνικά μου ήρθε στο μυαλό η κατέ....Μαζεύω τα κουβάρια μου και περιχαρής καταφθάνω στην οικία της κατέ.
Αφού διάλεξε το κατάλληλο κουβάρι, χρώματος καφέ, ξεκίνησε να μου δείχνει πως να περάσω τους κόμπους. Το έδειξε μία, το έδειξε δύο, το έδειξε τρεις, αλλά εγώ χαμπάρι. Με τα παρακάτω γλυκόλογα "Έλα καλό μου βούρλο κάντο και εσύ τώρα", "Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς οι ηλίθιοι για να ξεχωρίζουμε εμείς οι έξυπνοι", "Εσείς δεν τα κάνατε στο σχολείο αυτά γι' αυτό και γίνατε τσούλες" έμαθα τελικά να περνάω τους πόντους.
Υπό την απειλή ότι αν κάνω βλακεία θα μου τα ξηλώσει όλα, και με τρεμάμενο φιλοκάρδι έμαθα τελικά να κάνω πόντους. Και εν συνεχεία με τα ίδια γλυκόλογα μου έμαθε και το υπόλοιπο στυλ πλεξίματος. Μάθαμε την καλή. Μου έβαλε εργασία για το σπίτι, να πλέξω 5 πόντους, επίσης μου είπε πως θα το μετρήσει και αν έχω κάνει λάθος θα με βάλει να το ξανακάνω.
Έτσι λοιπόν ξεκίνησε ο κύκλος μαθημάτων του πλεξίματος, μέσα στην θαλπωρή και στην γλυκομιλητοσύνη....
Μείνετε συντονισμένοι και θα έρθει και το μάθημα Νο 2....