Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΘΕΑΤΡΟ.....


Στη ζωή μας έρχονται και παρέρχονται πολλοί άνθρωποι, σημασία έχει αυτοί οι άνθρωποι να άφησαν όμορφα χνάρια στην καρδιά μας. Κάποιους τους πλήγωσα, κάποιους τους στεναχώρησα (και το αντίθετο). Κάποιους άλλους τους αγάπησα βαθιά ενώ κάποιοι άλλοι θα παραμείνουν αλησμόνητοι. Σημασία δεν έχει αν δεν άκουσα κάποια διαστολικά φυσήματα ή αν παρέλειψα ερωτήσεις από το ιστορικό...για απόψε κρατάω τούτο:
''Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σου, εσύ θα βρεις ποιοι θα παίξουν πρώτο ρόλο και ποιοι δεύτερο η τρίτο ρόλο στο κεφάλαιο αυτό. Θέλει μεγάλη προσοχή στη διανομή των ρόλων για να παιχτεί το έργο σωστά...και μη ξεχνάς η ζωή είναι το μεγαλύτερο θεατρικό έργο.........."

Καλή εβδομάδα.

57 σχόλια:

  1. Καλή διανομή λοιπόν και πολύ καλή εβδομάδα εύχομαι!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι...η διανομή γίνεται από εμάς.Προσοχή στους ατακαδόρους της ζωής μας,που είναι εκτός ρόλου ;-)
    Φιλιά Χριστινάκι μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες?Μου είπες να πιώ ρακή και για σένα και χάνω τα λόγια μου,πφφφφ...όπου ατακαδόρους,γράψε λάθος.Κομπάρσους ήθελα να πω,όφουυυυ!!!χαχαχαχα...φιλάκια

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο για τους κομπάρσους!
      Πιες ρακές και μην σε νοιάζει,κάνε όσα λάθη γουστάρεις!
      Φιλιά.

      Διαγραφή
  3. Ανεβάζεις καινούριο "έργο"; Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θαρρώ πως τη διανομή των ρόλων Αλλος την ορίζει...
    Σε μας μένει μόνο η σκηνοθεσία...
    Οπως και να'χει το νέο έργο θα πρέπει να μην έχει στοιχεία του παλιού... να'ναι κάτι ολότελα διαφορετικό και ελπίζω με happy ending ως τρελλή ρομαντική...

    Είμαστε στην ίδια φάση το ξέρεις? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται πως όλοι θα θέλαμε να έχει happy end!!!
      Εύχομαι και το δικό σου έργο να έχει το καλύτερο τέλος που υπάρχει.
      Καλό σου απόγευμα Λιακάδα μου.

      Διαγραφή
  5. Η ζωή ξεπερνά το θέατρο, εκεί κάποια στιγμή το έργο τελειώνει, εδώ συνεχίζει μέχρι την τελευταία ανάσα και μπορεί να μην χειροκροτήσει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και έτσι όπως το λες!
      Αυτά είναι δυο λόγια που ακούστηκαν χτες στην δραματοθεραπεία που κάνουμε στα πλαίσια της καινούργιας παράστασης που θα δώσουμε,συμφωνώ και με αυτά.

      Καλό απόγευμα αγαπημένε μου!

      Διαγραφή
  6. Η ζωή δεν είναι πρόβα. Είναι παράσταση κοριτσάκι μου!
    Αν μπορείς να διαλέξεις ,διάλεξε σωστά για να μην απογοητευτείς.
    Αν πάλι δεν μπορείς ,τότε προσππάθησε να δώσεις ένα ...καλό τέλος.
    Πολλά πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, η μοναδική παράσταση!
      Πολλά φιλάκια και σε σένα!

      Διαγραφή
  7. Και επειδή και στο νέο εργο θα ξανά υπάρξουν οι μαλακοπιτουρες προσεξε τι ρόλο θα παίξεις,τα παθήματα δεν γίνονται πάντα μαθήματα...
    φιλια κουκλιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλακοπίτουρες να φάνε και οι κότες,δεν το συζητώ.
      Ακόμα γατάρα είμαι στις πρόβες!
      Όταν θα ανέβει το έργο εκεί να δεις γέλια!
      πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  8. Η παράσταση ακόμη κι αν δεν έχει καλό τέλος, ας έχει δυνατά συναισθήματα και συγκινήσεις.
    Αν λειτουργείς ως θεατής της θα την λατρέψεις, αν λειτουργείς ως ηθοποιός της, μπορεί να σε κουράσει αλλά θα έχεις πολλά να θυμάσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην δικιά μας την παράσταση καλό θα είναι να μην είμαστε θεατές,αλλά να πρωταγωνιστούμε!
      Καλό απόγευμα!
      :)

      Διαγραφή
  9. πάλι για τον αρραβωνιάρη η ανάρτηση; σήριαλ έχει γίνει. ούτε οι καμένοι μου τόσο σουξέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ!Τα καλύτερα χρόνια μου,μου έφαγε!!!!!!
      Χαλάλι του τόσες αναρτήσεις!!!
      χαχαχαχχα

      Ζούληγμα!

      Διαγραφή
  10. Νομίζω ότι πρέπει να αναθεωρήσεις και στο εξής να αφουγκράζεσαι τα διαστολικά φυσήματα, διότι αυτά θεωρούνται πάντοτε
    παθολογικά και εντοπίζονται σε δύο περιοχές : Στις κολποκοιλιακές και στις μηνοειδείς βαλβίδες. Στη μιτροειδή και τριγλώχινη βαλβίδα παράγονται 30 μεσοδιαστολικά φυσήματα είτε από απόφραξη του στομίου ( στένωση μιτροειδούς, στένωση τριγλώχινης βαλβίδας, μύξωμα αριστερού ή δεξιού κόλπου ) είτε από αυξημένη ροή αίματος διαμέσου του στομίου ( μεσοκοιλιακή επικοινωνία, βοτάλειος
    πόρος, ανεπάρκεια μιτροειδούς για τη μιτροειδή, μεσοκολπική επικοινωνία, ανεπάρκεια τριγλώχινης για την τριγλώχινη βαλβίδα ). Τα φυσήματα αυτά είναι γενικά χαμηλής συχνότητας, ακούγονται σε περιορισμένη έκταση στην περιοχή της
    αντίστοιχης βαλβίδας και όταν οφείλονται σε απόφραξη έχουν χαρακτήρα κυλίσματος βαρελιού και γι’αυτό είναι περισσότερο γνωστά ως διαστολικά κυλίσματα. Αρχίζουν μετά το άνοιγμα των κολποκοιλιακών βαλβίδων και επομένως έχουν κάποια απόσταση από το 2ο τόνο, γι’αυτό χαρακτηρίζονται περισσότερο ως μεσοδιαστολικά.
    Στις μηνοειδείς βαλβίδες παράγονται πρώιμα διαστολικά φυσήματα όταν
    ανεπαρκούν τα στόμιά τους. Η ανεπάρκεια της αορτικής βαλβίδας χαρακτηρίζεται από πρώιμο διαστολικό φύσημα, υψηλής συχνότητας και φθίνουσας έντασης.
    Ακούγεται καλύτερα κατά μήκος του αριστερού χείλους του στέρνου, αλλά επίσης στο 2ο μεσοπλεύριο διάστημα δεξιά και στην κορυφή. Σε περίπτωση ανευρύσματος της ανιούσης αορτής ακούγεται καλύτερα στο 3ο με 4ο μεσοπλεύριο διάστημα δεξιά
    του στέρνου. Σε σημαντικού βαθμού ανεπάρκεια της αορτικής βαλβίδας ακούγεται στην κορυφή μεσοδιαστολικό φύσημα παρόμοιο με εκείνο της στένωσης της μιτροειδούς. Στην ανεπάρκεια της πνευμονικής αρτηρίας, ακούγεται στο 2ο με 3ο μεσοπλεύριο διάστημα αριστερά του στέρνου καθώς και η έντασή του αυξάνει στην εισπνοή.
    Γι' αυτό και δεν πρέπει να τα αγνοείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες μαρηηη? Που πρέπει να πάρω παραμάσχαλα την Πάπυρο -Λαρούς ( έτσι λεγόνταν???, εχουν περάσει και κάποια χρόνια...)- Μπριτάνικα για να σε διαβάσω????
      Αχ αχ αχ τι μου κάνεις ....πρωινιάτικα Αθηνά μουυυυ ( μαρή ακόμη γελάω και βηχω ...γελάω και βήχω...)

      Διαγραφή
    2. έχω μείνει εμβρόντητος όμως... σας θαυμάζω

      Διαγραφή
    3. @Αθηνά...
      Αθηνά μου εγώ σέβομαι απόλυτα αυτά που λες αλλά πρέπει να λάβεις υπόψιν σου και τα παρακάτω:
      Η καρδιά στον άνθρωπο έχει τέσσερις χώρους. Τους δύο κόλπους που χωρίζονται μεταξύ τους από το μεσοκολπικό διάφραγμα και τις δύο κοιλίες που χωρίζονται μεταξύ τους από το μεσοκοιλιακό διάφραγμα. Ο δεξιός κόλπος έχει λεπτό τοίχωμα, σ’ αυτόν εκβάλλουν η άνω και κάτω κοίλη φλέβα και ο στεφανιαίος κόλπος και επικοινωνεί με τη δεξιά κοιλία με στόμιο που φράσσεται από την τριγλώχινα βαλβίδα. Ο αριστερός κόλπος έχει λεπτό τοίχωμα, εκβάλλουν σ’ αυτόν οι τέσσερις ή πέντε πνευμονικές φλέβες και επικοινωνεί με την αριστερή κοιλία με στόμιο που φράσσεται από την διγλώχινα ή μιτροειδή βαλβίδα. Η δεξιά κοιλία έχει τοίχωμα λεπτότερο από την αριστερή κοιλία και εκβάλλει στην πνευμονική αρτηρία. Η αριστερή κοιλία έχει τοίχωμα τριπλάσιου πάχους από τη δεξιά και εκβάλλει στην αορτή.
      ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
      Η καρδιά διαθέτει τέσσερις βαλβίδες, δύο κολποκοιλιακές και δύο μηνοειδείς, που βρίσκονται στους τέσσερις ινώδεις δακτυλίους της.
      Οι δύο κολποκοιλιακές βαλβίδες είναι δεξιά ή τριγλώχιν, που αποτελείται από τρεις γλωχίνες και αριστερά ή μιτροειδής, που αποτελείται από δύο γλωχίνες. Στο ελεύθερο άκρο των γλωχίνων στην οπίσθια επιφάνειά τους προσφύονται πολλές λεπτές αλλά ισχυρές χορδές, οι τενόντιες χορδές, που χρησιμεύουν για να σταθεροποιούν τις γλωχίνες των βαλβίδων στη θέση σύγκλεισης. Η κατασκευή των βαλβίδων είναι τέτοια ώστε να ανοίγουν προς μία κατεύθυνση και να επιτρέπουν τη ροή του αίματος μόνο από τους κόλπους προς τις κοιλίες.
      Οι δύο μηνοειδείς βαλβίδες, της πνευμονικής αρτηρίας και της αορτής βρίσκονται στη βάση των αγγείων αυτών. Η κάθε μια αποτελείται από τρεις γλωχίνες που κατά τη συστολή των κοιλιών ανοίγουν προς τα πάνω, μέσα στον αυλό των αγγείων. Με τον τρόπο αυτό επιτρέπουν τη ροή του αίματος πάντα προς μία κατεύθυνση, από τις κοιλίες προς τα αγγεία. Το τοίχωμα της αορτής απέναντι από το άνοιγμα των μηνοειδών βαλβίδων είναι διευρυμένο σε τρεις κόλπους, τους μηνοειδείς κόλπους του Valsalva.


      Διαγραφή
    4. @Αθηνά...
      Επίσης εγκληματική ενέργεια θα ήταν αν δεν σου έλεγα και αυτό,διότι η τεκμηρίωση είναι το άλφα και το ωμέγα:

      Τα αιμοφόρα αγγεία είναι οι αρτηρίες, τα αρτηρίδια, τα τριχοειδή, τα φλεβίδια και οι φλέβες. Με το αρτηριακό δίκτυο το αίμα φεύγει από την καρδιά και μεταφέρεται στους ιστούς ή στις πνευμονικές κυψελίδες ενώ με το φλεβικό δίκτυο επανέρχεται στην καρδιά.
      Το τοίχωμα των αιμοφόρων αγγείων πλην των τριχοειδών αποτελείται από τρεις στιβάδες που απαρτίζονται από ενδοθήλιο, ελαστικές ίνες, ίνες κολλαγόνου και λείες μυϊκές ίνες σε άλλοτε άλλη αναλογία εξαρτώμενη από το είδος και τη λειτουργία του αγγείου.
      Τα τριχοειδή αποτελούνται μόνο από μία στιβάδα ενδοθηλιακών κυττάρων που έχει εκλεκτική διαβατότητα σε ορισμένες ουσίες όπως το νερό, ηλεκτρολύτες, Ο2, CO2 ενώ είναι αδιάβατη σε άλλες όπως τα λευκώματα.
      Οι αρτηρίες μέσου μεγέθους αποτελούνται από έσω χιτώνα (ενδοθήλιο – συνδετικός ιστός-ελαστικές ίνες), μέσο χιτώνα (λείες μυϊκές ίνες-ελαστικές ίνες) και έξω χιτώνα (ανελαστικός ινώδης συνδετικός ιστός πλούσιος σε κολλαγόνο). Υπάρχει μεγάλη περιεκτικότητα σε λείες μυϊκές ίνες στο μέσο χιτώνα ενώ είναι λίγες οι ελαστικές ίνες και ονομάζονται αρτηρίες μυϊκού τύπου.
      Οι αρτηρίες μεγάλου μεγέθους έχουν λεπτό τοίχωμα, άφθονες ελαστικές ίνες στο μέσο χιτώνα τους και ονομάζονται αρτηρίες ελαστικού τύπου.
      Οι φλέβες έχουν λιγότερο αναπτυγμένο μυϊκό και ελαστικό ιστό και περισσότερο αναπτυγμένο ανελαστικό ιστό. Οι φλέβες των κάτω άκρων φέρουν επίσης βαλβίδες που δεν επιτρέπουν στο αίμα να παλινδρομήσει στα τριχοειδή.

      3.Ο ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
      Είναι η συνεχής επανάληψη των φαινομένων της συστολής των κόλπων, της συστολής των κοιλιών και της διαστολής ή χάλασης του μυοκαρδίου. Για να γίνει κατανοητός ο καρδιακός κύκλος η περιγραφή των φαινομένων θα αρχίσει από τη διαστολή της καρδιάς. Κατά τη διαστολή φλεβικό (χαμηλής περιεκτικότητας σε οξυγόνο) αίμα επανέρχεται από την περιφέρεια με την άνω και κάτω κοίλη φλέβα και γεμίζει τον δεξιό κόλπο ενώ ταυτόχρονα αρτηριακό (οξυγονωμένο) αίμα από τους πνεύμονες με τις πνευμονικές φλέβες γεμίζει τον αριστερό κόλπο. Όλες οι βαλβίδες της καρδιάς είναι κλειστές. Όταν η πίεση στους κόλπους ξεπεράσει την πίεση στις κοιλίες οι κολποκοιλιακές βαλβίδες ανοίγουν και αίμα ρέει από τους κόλπους προς τις κοιλίες. Το μεγαλύτερο μέρος δηλαδή των κοιλιών γεμίζει κατά τη διάρκεια της διαστολής της καρδιάς. Ακολουθεί η συστολή των κόλπων και το υπόλοιπο περιεχόμενο αίμα των κόλπων καταλήγει στις κοιλίες. Η επόμενη φάση είναι αυτή της συστολής των κοιλιών. Μόλις αρχίσει η συστολή των κοιλιών η πίεση μέσα στις κοιλίες αρχίζει να αυξάνεται και οι κολποκοιλακές βαλβίδες κλείνουν. Η συστολή συνεχίζεται, η πίεση μέσα στις κοιλίες συνεχίζει να αυξάνεται και μόλις οι πιέσεις των κοιλιών ξεπεράσουν τις πιέσεις της πνευμονικής αρτηρίας και της αορτής οι μηνοειδείς βαλβίδες ανοίγουν και το αίμα ρέει προς αυτά τα αγγεία. Τη συστολή των κοιλιών θα ακολουθήσει η χάλαση, οπότε οι πιέσεις στις κοιλίες πέφτουν και οι μηνοειδείς βαλβίδες κλείνουν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην επιστρέφει το αίμα που έχει ήδη εξωθηθεί πίσω στις κοιλίες.


      Διαγραφή
    5. @lefti
      Το βλογ αυτό έχει και επιμορφωτικό χαρακτήρα όπως καταλάβατε!!!


      @BLUEPRINTS
      Λογικό το βρίσκω διότι το ανεκπλήρωτο σας έχει άπειρες γνώσεις!

      Διαγραφή
    6. Έχει η καρδιά τρίχες;σε μια εποχη που άντρες γυναίκες έχουν το σιλ και πικ στην τσάντα,η καρδιά δάσος!!τι θα ακούσω ακομα!!!

      Διαγραφή
    7. @ΦΟΥΛΗ
      Κι όμως έχει!!!!!Άβυσσος η καρδιά!!!αχαχαχαχαχ

      Διαγραφή
    8. Απα..πα..πα... που μπηκα καλέ Χριστινακι;......σε πανεπιστημιακο σεμιναριο περι καρδιολογίας;;; χι..χι.. τι μαθαμε εδώ μέσααααααα!!!!!...φιλώ σε...

      Διαγραφή
    9. @Σμαραγδένια Ρούλα
      μιλάμε για επιμόρφωση όχι αστεία ρουλάκι μου,αχαχαχαχαχαχ


      φιλάκια και από εμένα!

      Διαγραφή
    10. @lefti
      Πάπυρος-Λαρούς Μπριτάνικα! Ναι Λέφτι! Έτσι λεγόταν! Εύγε για το μνημονικό σου!!!

      Διαγραφή
  11. Η ζωή ξεπερνά το θέατρο, θα συμφωνήσω με τον tremens...κι έχεις...πολύ δίκιο σε αυτά που λες για αυτούς που έρχονται και παρέρχονται... (έχω δει και φίλους 25ετίας να παρέρχονται γιατί χμ..άστο.. μεγάλη ιστορία ), γενικώς φαντάζομαι όλοι έχουμε "δει" πολλά έργα ...Τα περισσότερα καλώς ή κακώς,προσωπικά, τα έμαθα από τις άσχημες εμπειρίες. Δεν μετανοιώνω για τίποτα γιατί δεν θα ήμουν αυτή που είμαι τώρα. Και συνεχίζω με χαμόγελο και μπόλικη αίσθηση χιούμορ...αυτό με έχει "σώσει" αρκετές φορές.
    Σου εύχομαι τα καλύτερα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ίδια γνώμη έχω και εγώ,όπως έγραψα και παραπάνω!!!
      Τα καλύτερα και για σένα!!!
      Πολλά φιλάκια.

      Διαγραφή
  12. Mα τον Τουτάτη, τίποτα εν κατάλαβα πάλι. τι ειναι μαρή, τα διαστολικά φυσήγματα.. .η χ(@*)@(@() η μεγαλοκοπέλα?
    γιατί δεν μιλάμε την απλή ελληνική γλώσσα?
    κλώσσα?
    φλώσσα?
    εε!!!!
    ακου να σου πω, εγώ μεγάλωσα. Τώρα σ' αυτή τη δύσκολη ηλικία, να τα λες ξεκάθαρα να σου απαντώ.α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
      Η κλώσσα βρίσκεται στο βλογ της Αθηνάς. Τα λόγια παραπάνω ειπώθηκαν χτες στην δραματοθεραπεία,και μου άρεσαν πολύ,συμφωνώ σε πολλά από αυτά και θέλησα να τα μοιραστώ μαζί σας!
      Αντίληψεςςςςςςςςςς?

      Διαγραφή
    2. Αυτά λέτε και μετά ψάχνετε για αρσενικά... που να πλησιάσουν μάνα μου?
      Οσο για μενα, παραμένω χωρίς να καταλαβαίνω. Ξανθιά γαρ!

      Διαγραφή
    3. ναι είδα και όταν δεν τα λέγαμε αυτά που έτρεχαν από τα μπατζάκια τα αρσενικά...αχαχχαχαααχχαχα


      φιλάκιααααααααααα

      Διαγραφή
  13. θα συμφωνήσω με τον μπαμπά έως ενός σημείου (ότι το θέατρο τελειώνει σύντομα κι η ζωή έχει άλλα χρονικά πλαίσια) αν και κάπου η διανομή ρόλων που λες έχει μεγάλη βάση, φιλιά κουμπαρούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ συμφωνώ με τον μπαμπά σου εώς ένα σημείο,αρα συμφωνούμε και εμείς!

      Άρα?Ποιο είναι το συμπέρασμα???
      Μα πόσο κουμπάροι είμαστε τελικά!

      Διαγραφή
    2. Ειστε αυτό που λενε "πιο κουμπάροι πεθαίνεις?"

      Διαγραφή
  14. Εύχομαι τα καινούργια κεφάλαια να είναι όπως τα επιθυμείς Χριστίνα μου και να σου δώσουν χαρά και συναισθηματική ολοκλήρωση!
    Πολλά φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουν έρθει ακόμη Κυπαρησία μου,στην αναμονή είμαι!
      Πολλά φιλάκια και ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σου!

      Διαγραφή
  15. θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.....
    να σαι καλά ..πολύ όμορφη ανάρτηση...με νόημα μεγάλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σου εύχομαι απλά να είναι καταπληκτικό το έργο!!
    Φιλιά και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλων τα έργα να είναι καταπληκτικά,το αξίζουμε!
      φιλακια και καληνύχτες.

      Διαγραφή
  17. Καλησπέρα Χριστίνα. Ωχ αυτά τα θεατρικά και γενικα τα φιλοσοφικά ώρες ώρες δεν τα αντέχω. Οτι και να κάνουμε είναι θέμα της μοίρας που αυτή μας περιπαίζει και διασκεδάζει μαζί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ δεν μπορώ την πολύ φιλοσοφία,αλλά έρχονται κάποιες στιγμές που νομίζω πως την έχω ανάγκη.
      Όλα είναι γραμμένα να γίνουν...το πιστεύω αυτό,απλά αυτό το κείμενο το άκουσα και μου άρεσε,εξού και το μοιράστηκα μαζί σας.
      Καλό απόγευμα αγαπημένε Ιωάννη!

      Διαγραφή
  18. Απλά, υπέροχο.
    Χτύπησες στόχο μ' αυτό που διάβασα :)
    Γειά σου Χριστινάκι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι ειλικρινά πολύ που σου άρεσε μπισκοτάκι μου.
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  19. μία και μοναδική παράσταση η ζωή!
    δεν προλαβαίνουμε, δεν έχουμε χρόνο για πρόβες. τ' ακούς; μ' ακούς;

    σε φιλάω, όπως θα φιλούσα μια πρωταγωνίστρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία μοναδική παράσταση...πόσο δίκιο έχεις!!!

      Σου στέλνω μεγάλο φιλί θεάρα μου!

      Διαγραφή